Hoe kan ik de categorie van mijn accommodatie wijzigen?

Uw accommodatie wordt per categorie vermeld, op basis van kenmerken en voorzieningen, zoals die zijn geverifieerd door onze redacteurs.

Lees onze richtlijnen voor accommodatiecategorieën voordat u een categoriewijziging aanvraagt. Volg de onderstaande instructies als de categorie van uw gelegenheid moet worden bijgewerkt:

1. Log in op uw TripAdvisor-account en registreer en verifieer u als de nieuwe bedrijfsvertegenwoordiger.
  2. Ga naar uw Management Center en beweeg de muis over ‘Help & Instellingen' op de navigatiebalk bovenaan. Selecteer daarna 'Contact opnemen met TripAdvisor'.
  3. Selecteer ‘Bedrijfsinformatie bijwerken’ naast ‘Vertel ons wat het probleem is’
  4. Selecteer 'Wijziging accommodatietype aanvragen' naast 'Wat wilt u doen?'
  5. Vul vervolgens de verplichte velden in en vermeld de links of de vergunning, zodat onze redacteurs uw criteria kunnen verifiëren.

Dit formulier vermeldt de noodzakelijke vereisten voor vermelding in elke respectievelijke categorie op de website.

Eenmaal ingediend, wordt dit formulier naar onze database verzonden en neemt een redacteur contact met u op. U ontvangt een e-mail met updates zodra uw vraag is behandeld.