Hoe verwijder ik als een eigenaar mijn Bedrijfsvermelding van TripAdvisor?

We begrijpen dat sommige bedrijven om verschillende redenen hun vermelding mogelijk willen verwijderen. We streven er echter naar een allesomvattende bron van reisinformatie te zijn voor onze gebruikers. We verwijderen alleen vermeldingen in bepaalde situaties.

Wat is het beleid van TripAdvisor omtrent gesloten gelegenheden?

Bekijk Vermeldingen die gesloten of verhuisd zijn

Als uw bedrijf permanent gesloten is, volg dan deze stappen:

1. Log in bij het Management Center
  2. Selecteer ‘Bedrijfsgegevens bijwerken’.
  3. Bovenaan in de sectie ‘Status van uw vermelding’ selecteert u ‘Uw vermelding sluiten’.
  4. Voer de sluitingsdatum en eventuele relevante informatie in. Bevestig de sluiting.

Als uw bedrijf NIET permanent is gesloten, is een vermelding een groot voordeel voor uw gelegenheid.

Met maar heel weinig moeite kunt u uw vermelding op TripAdvisor gebruiken als een krachtige marketingtool. Gebruik de volgende tips die andere bedrijven hebben gebruikt om meer gasten aan te trekken en meer beoordelingen te verzamelen:

• Maak gebruik van opbouwende kritiek in beoordelingen om uw gelegenheid te verbeteren en uw klanten nog tevredener te maken
  • Vraag gasten om een beoordeling te schrijven
  • Reageer op beoordelingen met behulp van onze Managementreactie-functie
  • Upload foto's en video's: hiermee kunt u zich onderscheiden!
  • Kijk hoe concurrenten hun klanten tevreden houden.