Wat moet ik doen als ik mijn beoordeling heb ingediend voor de verkeerde gelegenheid of luchtvaartmaatschappij?

U hoeft zich geen zorgen te maken: als u een beoordeling indient voor de verkeerde accommodatie, luchtvaartmaatschappij, attractie of het verkeerde restaurant, dan kunnen we dit eenvoudig rechtzetten!

Doe het volgende als u contact met ons wilt opnemen over een beoordeling die op de verkeerde plek staat:

1. Ga naar de ondersteuningspagina voor gebruikersbeoordelingen.
  2. Selecteer in het uitklapmenu 'Wat wil je doen?' de optie ‘Beoordeling verschijnt bij de verkeerde locatie'.
  3. Selecteer dan een van uw beoordelingen in het uitklapmenu 'Welke beoordeling?'. Zodra u de beoordeling heeft gevonden, klikt u op de groene knop ‘Gelegenheid wijzigen’ die onder de geselecteerde beoordeling verschijnt.
  4. Zoek ten slotte de accommodatie, het restaurant of de attractie waar u een beoordeling over wilde schrijven. Selecteer de juiste optie en klik dan op de knop 'Indienen'.

Zodra onze redacteuren uw aanvraag hebben ontvangen, maken we deze beoordeling graag voor u in orde. De beoordeling zal binnen ongeveer een dag op de door u geselecteerde locatie verschijnen.