Hoe schrijf ik een beoordeling?

Een beoordeling schrijven:

1. Klik op de knop Schrijf een beoordeling op de groene navigatiebalk.
  2. Zoek de gelegenheid, plek of luchtvaartmaatschappij die u wilt beoordelen:
    • Beperk, indien van toepassing, uw zoekopdracht eerst tot hotels, vakantiewoningen, luchtvaartmaatschappijen, restaurants of attracties.
    • Zoek en selecteer de gelegenheid die u wilt beoordelen. Gebruik de indeling '[Place name] [Location]’ voor de beste resultaten.
    • Opmerking: als u een gelegenheid niet kunt vinden, hebben wij daar mogelijk nog geen vermelding voor. Zoek de link om een nieuwe vermelding aan te vragen en volg de instructies.
  3. Vul het formulier voor het schrijven van een beoordeling in. Voeg de waardering, titel, beoordeling, het soort bezoek, reisdatum en eventuele andere optionele informatie toe, zoals informatie over voorzieningen waarvan u hebt gebruikgemaakt of een foto.
  4. Verklaar dat uw beoordeling is gebaseerd op een authentieke reiservaring door het selectievakje aan te vinken. Druk dan op de knop 'Uw beoordeling indienen'.

Nadat u uw beoordeling hebt ingediend, ziet u de beoordelingstitel op de pagina 'Beoordelingen' van uw profiel, waarbij wordt vermeld dat deze in behandeling is. Uw beoordeling wordt binnen een aantal werkdagen verwerkt. Duurt het lang voordat uw beoordeling wordt geplaatst? Raadpleeg dan onze redenen waarom het soms langer duurt voordat een beoordeling wordt geplaatst.