Hoe schrijf ik een beoordeling?

Het is heel eenvoudig om een beoordeling op TripAdvisor te plaatsen! U kunt dit op een aantal verschillende manieren doen:

• U kunt vanaf een vermeldingspagina naar beneden scrollen naar de sectie 'Beoordelingen' en klikken op de knop 'Schrijf een beoordeling'.
  • U kunt ook op onze startpagina of uw profielpagina op 'Beoordeling schrijven' aan de linkerkant klikken. Zoek op [Place name] en [Location] voor de beste resultaten. Als u de plek die u zoekt niet kunt vinden, klikt u op het pop-upvenster 'Een vermelding toevoegen' om een nieuwe vermelding aan te vragen. Volg de instructies.
    Voor tips over het schrijven van een nuttige beoordeling klikt u HIER.

Hoewel uw beoordeling onmiddellijk op uw profielpagina wordt weergegeven, kan het een paar werkdagen duren voordat deze wordt verwerkt. Duurt het langer dan 48 uur voordat uw beoordeling wordt geplaatst? Raadpleeg dan onze redenen waarom het soms langer duurt voordat een beoordeling wordt geplaatst.