Hoe adverteer ik op TripAdvisor?

Bedrijfsvoorsprong

Als u de eigenaar of vertegenwoordiger bent van een accommodatie, zoals een hotel of B&B, kunt u zich abonneren op Bedrijfsvoorsprong. Met dit abonnement kunt u:

• Miljoenen potentiële gasten met één klik of telefoontje bij u laten boeken via Contactgegevens en click-to-call voor mobiel
  • Opvallen tussen de concurrentie door exclusieve Speciale aanbiedingen Offers en Mededelingen te delen op desktop en mobiel
  • Profiteren van uitgebreide gegevens van TripAdvisor Rapporten en analyses bij het maken van belangrijke zakelijk beslissingen en voor een betere klantervaring
  • Uw gelegenheid presenteren zoals u wilt dat potentiële gasten deze zien met Favoriete foto’s en coverfoto’s
  • Potentiële gasten inspireren door een geweldige beoordelingen bovenaan uw TripAdvisor-pagina te plaatsen met Favoriete beoordelingen

Klik hier voor meer informatie over Bedrijfsvoorsprong.

Onmiddellijk boeken

Dankzij Onmiddellijk boeken hebben reizigers alle gegevens die ze nodig hebben om rechtstreeks bij u op TripAdvisor te boeken:

• Beheer vanaf het begin de gastenrelatie
  • Geen risico’s met het eenvoudige commissiemodel waarbij u betaalt voor verblijven
  • Geen kosten vooraf en u zit nergens aan vast

Klik hier voor meer informatie over Onmiddellijk boeken.

Andere mogelijkheden

Om samen met TripAdvisor het verkeer van de beoordelingspagina van uw luchtvaartmaatschappij of de vluchtzoekoptie naar uw pagina te leiden, kunt u contact opnemen met  airlinelistings@tripadvisor.com. Luchtvaartmaatschappijen kunnen ook contact opnemen met TripAdvisor op airlinelistings@tripadvisor.com voor vragen over adverteren.