Hoe adverteer ik op TripAdvisor?

Bent u op zoek naar manieren om meer gasten aan te trekken? TripAdvisor biedt verscheidene betaalde tools om verschillende soorten bedrijven te kunnen helpen.

Oplossingen voor accommodaties

Bedrijfsvoorsprong

Als u de eigenaar of vertegenwoordiger bent van een accommodatie, zoals een hotel of B&B, kunt u zich abonneren op Bedrijfsvoorsprong. Met dit abonnement kunt u:

• miljoenen potentiële gasten met één klik of telefoontje bij u laten boeken via Contactgegevens en Mobiele click-to-call
  • opvallen tussen de concurrentie door exclusieve Speciale aanbiedingen en Mededelingen te delen op pc's en mobiele apparaten
  • profiteren van uitgebreide gegevens van TripAdvisor Rapporten en analyses bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen en voor een betere klantervaring
  • uw gelegenheid presenteren zoals u wilt dat potentiële gasten deze zien met Favoriete foto’s en Coverfoto’s
  • potentiële gasten inspireren door een geweldige beoordeling bovenaan uw TripAdvisor-pagina te plaatsen met Favoriete beoordelingen

Klik hier voor meer informatie over Bedrijfsvoorsprong.

Gesponsorde plaatsingen

Reizigers zijn actief op TripAdvisor op zoek naar accommodaties bij u in de buurt. Breng uw accommodatie onder de aandacht van deze potentiële gasten met behulp van Gesponsorde plaatsingen

• Beste plaatsingen: profiteer van premium zichtbaarheid boven de zoekresultaten, op pagina's van lokale concurrenten en meer.
  • Zeer geschikt publiek:stuur de juiste reizigers naar uw accommodatie op het moment dat ze boekingsbeslissingen nemen
  • Geen risico: betaal alleen voor de klikken die u ontvangt en annuleer op elk moment.

Kom meer te weten over hoe Gesponsorde plaatsingen u kunnen helpen meer verkeer naar uw accommodatie te leiden door hier

te klikken

Onmiddellijk boeken

Dankij Onmiddellijk boeken hebben reizigers alle gegevens die ze nodig hebben om direct op TripdAdvisor uw accommodatie te boeken:

• Beheer vanaf het begin de gastenrelatie
  • Geen risico’s met het eenvoudige commissiemodel waarbij u betaalt voor verblijven
  • Geen kosten vooraf en u zit nergens aan vast

Klik hier voor meer informatie over Onmiddellijk boeken.

Oplossingen voor restaurants

TripAdvisor-advertenties voor restaurants

TripAdvisor-advertenties leiden verkeer naar uw TripAdvisor-vermelding door uw restaurant op exclusieve gesponsorde plaatsingen te promoten bij een gericht publiek van dineergasten dat op zoek is naar een eetgelegenheid bij u in de buurt.

• Exclusieve plaatsingen

Met TripAdvisor-advertenties profiteert uw restaurant van meer zichtbaarheid in de belangrijkste zoekresultaten voor uw regio, waaronder de eerste plek binnen uw categorie.

• Geschikt verkeer

Achter elke klik op een TripAdvisor-advertentie zit zeer geschikt publiek: deze mensen zijn actief op zoek naar restaurants in uw regio, en zijn klaar om een gast te worden via uw TripAdvisor-melding.

• Geen risico

Betaal alleen voor de klikken die u ontvangt! Er zijn geen verplichtingen, geen verborgen toeslagen en u kunt het op elk moment opzeggen.

Klik hier voor meer informatie over TripAdvisor-advertenties voor restaurants.

TripAdvisor Premium voor restaurants

U kunt met TripAdvisor Premium krachtige nieuwe functies aan  uw pagina toevoegen, waarmee u uw restaurant van zijn beste kant laat zien. Premium-functies omvatten:

• Storyboard: een dynamische, visuele presentatie die foto's en beoordelingen weergeeft bovenaan uw TripAdvisor-pagina
    • De 3 belangrijkste redenen: een nieuwe deel boven uw beoordeling, die foto’s en citaten van uw beste beoordelingen bevat om potentiële gasten aan te trekken met uw specialiteiten.
    • Favoriete beoordelingen: inspireer reizigers door een recente Favoriete beoordeling bovenaan de TripAdvisor-pagina van uw restaurant te plaatsen.

Klik hier voor meer informatie over TripAdvisor Premium voor restaurants.

Oplossingen voor luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappijen kunnen samenwerken met TripAdvisor om verkeer van de luchtvaartmaatschappijbeoordelingspagina's of de vluchtzoekoptie te genereren, of advertenties weer te geven door contact op te nemen met airlinelistings@tripadvisor.com.