Hoe wijzig ik mijn locatie?

Uw locatie is de stad of plaats die u op uw openbare profiel wilt weergeven. Deze wordt ook weergegeven onder uw schermnaam naast uw bijdragen op de website. Aan uw locatie kunnen andere leden zien waar u woont, wat ze meer informatie over u geeft als ze uw bijdragen lezen.

Uw locatie bewerken:

• Ga naar uw profiel.
  • Klik op 'Profiel bewerken' aan de rechterkant.
  • Bewerk het veld 'Huidige stad' door naar de naam van uw woonplaats te zoeken en klik op 'Opslaan'.

U kunt kiezen uit steden, dorpen, afzonderlijke eilanden en in sommige gevallen nationale parken. Als uw specifieke locatie nog niet in onze database staat, neem dan contact met ons op en geef ons meer informatie over uw locatie. We bekijken deze gegevens en voegen de locatie toe aan onze database, mits deze aan onze criteria voldoet.

Als u uw exacte locatie liever niet wilt tonen, kunt u een locatie bij u in de regio kiezen.