Hoe wijzig ik mijn (sociale) gebruikersnaam?

Uw (sociale) gebruikersnaam is de unieke TripAdvisor-naam die alleen tot u behoort. Hiermee kunnen anderen uw profiel vinden. Deze naam wordt naast uw bijdragen in uw Reisoverzicht weergegeven.

Uw (sociale) gebruikersnaam bijwerken:

• Ga naar uw profiel
  • Klik op 'Profiel bewerken'.
  • Wijzig het gebruikersnaamveld en klik op Opslaan.

Als uw gebruikersnaam al is geclaimd, wordt u gevraagd om een andere gebruikersnaam te selecteren. U kunt underscores of getallen voor of na de gewenste gebruikersnaam toevoegen om deze uniek te maken. Bijvoorbeeld: als u wilt de gebruikersnaam @Emily wilt maar deze al is geclaimd, dan kunt u overwegen om voor een naam te kiezen zoals @_Emily of @Emily82.

Let op: als u een eigenaar bent en u uw (sociale) gebruikersnaam bijwerkt, dan wordt deze ook weergegeven bij toekomstige Managementreacties. Deze actie werkt niet met terugwerkende kracht en verwijdert de naam niet die eerder bij uw Managementreacties werd weergegeven.

Als iemand uw unieke naam als zijn/haar (sociale) gebruikersnaam gebruikt, dan kunt u het profiel melden.