Hoe verander ik mijn schermnaam?

Volg de onderstaande instructies om je schermnaam te veranderen:

1. Ga naar de pagina Accountinfo.
  2. Je schermnaam wordt weergegeven in het veld 'Je naam wordt weergegeven als'.
  3. Geef je gewenste schermnaam op in het veld 'Je naam wordt weergegeven als' om een schermnaam te maken.
  4. Voor een beschrijvende naam bestaande uit je voornaam en de initiaal van je achternaam, moet je ervoor zorgen dat je je voor- en achternaam in het juiste veld hebt opgegeven. Als er dan een schermnaam verschijnt in het veld 'Je naam wordt weergegeven als', klik je op 'Selecteren om [your name] openbaar weer te geven'.

Opmerking: je kunt je schermnaam slechts één keer wijzigen. Als je een unieke schermnaam hebt gekozen, wordt je vorige schermnaam verwijderd en kan deze niet meer worden gebruikt door jou of een ander lid.