Hoe kies ik een schermnaam?

U kunt ervoor kiezen om uw schermnaam zelf te verzinnen of om een beschrijvende naam te gebruiken bestaande uit uw voornaam en de initiaal van uw achternaam.

Volg de volgende richtlijnen als u een eigen schermnaam wilt maken:

• Gebruik een ongewoon woord of een creatieve spelling om ervoor te zorgen dat uw schermnaam uniek is. Bijvoorbeeld j@n_sm1t, in plaats van Jan_Smit.
  • Gebruik ter bescherming van je privacy geen e-mailadres als schermnaam.
  • Schermnamen moeten gezinsvriendelijk zijn. Gebruik geen aanstootgevende taal, waaronder (maar niet beperkt tot): beledigend, onfatsoenlijk of vulgair taalgebruik, racistische/etnische beledigingen, haatdragende teksten of bevooroordeelde opmerkingen.
  • Als u een officiële bedrijfsvertegenwoordiger of organisatie voor de marketing van bestemmingen bent op TripAdvisor, kunt u een schermnaam kiezen die de naam van uw organisatie weerspiegelt. (Organisaties voor de marketing van bestemmingen zijn dit zelfs verplicht.) Dit wordt niet gezien als zelfpromotie.
  • Je kunt geen commerciële links of contactgegevens in je schermnaam opnemen.
  • Gebruikersnamen die betrekking hebben op een publiek figuur zijn in strijd met onze richtlijnen.
  • Iedereen is beperkt tot één schermnaam. Leden met meerdere schermnamen/lidmaatschappen worden geweerd.

Heeft u uw antwoord nog steeds niet gevonden? Stuur ons een e-mail en beschrijf uw registratieprobleem.