Hoe werk ik mijn profielfoto bij?

Een profielfoto is de foto die naast uw gebruikersnaam op uw profielpagina wordt weergegeven. Deze foto is openbaar, wat betekent dat iedereen die uw profiel bezoekt deze foto kan bekijken.

Een profielfoto toevoegen of uw huidige profielfoto wijzigen:

• Ga naar uw profielpagina.
  • Klik op 'Profiel bewerken'.
  • Klik op uw profielfoto.
  • Selecteer een foto of upload een nieuwe foto.
  • Klik op 'Opslaan'.

Opmerking: we ondersteunen de volgende bestandstypen: .jpg .jpeg .gif .png.

Voor de beste kwaliteit raden we een fotoformaat van 150 x 150 pixels of groter aan. Alle foto's worden geschaald zodat ze in de standaardweergavevakjes op onze website passen.