Hoe herstel ik een vergeten wachtwoord?

Als je je TripAdvisor-wachtwoord niet kunt herinneren, klik je op de onderstaande link en sturen wij je een e-mail met instructies over hoe je je wachtwoord kunt resetten. Als je onze e-mail niet binnen één uur ontvangt, controleer je de map met ongewenste e-mail van je e-mailprogramma (en zorg ervoor dat je e-mails van tripadvisor.nl markeert als 'niet ongewenst').

Klik hier om je wachtwoord nu te resetten.

Wanneer je de e-mail voor het resetten van je wachtwoord ontvangt, klik je op de link in de e-mail. Als de link je niet naar een pagina op TripAdvisor stuurt, kopieer en plak je de volledige link in je webbrowser.

Neem contact met ons op als je geen e-mail voor je wachtwoord ontvangt (en je deze ook niet in je map met ongewenste e-mail vindt) of als de e-mail geen link bevat.