Hoe kan ik het e-mailadres van mijn account veranderen?

Het wijzigen van het primaire e-mailadres voor uw account is erg eenvoudig. 1. Ga naar uw profielpagina onder de link “Je TripAdvisor” aan de bovenzijde van de pagina. 2. Klik op Bewerken in het kopje Accountinfo. 3. Voer het gewenste e-mailadres in in het veld E-mail. 4. Om veiligheidsredenen dient u ook het wachtwoord voor uw account in te voeren, waarna u op de groene knop Opslaan klikt.
Let op: als u op de bovenstaande link klikt, wordt u weggeleid van deze instructies. Als u dit wilt, kunt u nu uw e-mailadres wijzigen.
http://www.tripadvisor.nl/MemberProfile?&c=pb