Wat moet ik doen als ik problemen heb bij het inloggen?

Als je niet kunt inloggen (en je gebruikt het juiste wachtwoord), is je webbrowser hoogstwaarschijnlijk niet ingesteld om cookies te accepteren. Ga voor meer informatie over cookies en hoe ze worden ingeschakeld, naar de eenvoudige instructies van Google.

Als dit het probleem niet oplost, raden we het volgende aan:

• Log uit op Facebook en probeer je dan opnieuw in te loggen bij TripAdvisor.
  • Zorg ervoor dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je je hebt aangemeld bij TripAdvisor.
  • Controleer de instellingen van je virussoftware om te zien of TripAdvisor is geblokkeerd.
  • Controleer de instellingen van je browser en voeg TripAdvisor.nl toe aan je veilige lijst.

Als je nog steeds problemen hebt bij het inloggen, kun je contact met ons opnemen met aanvullende informatie. We proberen het probleem dan samen met jou op te lossen.