Wat is de mobiele applicatie van TripAdvisor?

De mobiele applicatie van TripAdvisor bevat alles wat je leuk vindt aan TripAdvisor, zodat je onze site nu ook onderweg kunt bekijken! Gebruik onze app om een beoordeling te schrijven via je telefoon, met je reiservaring nog vers in je geheugen.

• Bekijk miljoenen beoordelingen, meningen en onthullende reizigersfoto's
  • Voeg je eigen beoordelingen en foto's toe
  • Vind de hotels, restaurants en attracties die het beste bij jou passen. Je kunt zelfs kiezen uit winnaars van Travellers' Choice Awards
  • Vergelijk de prijs van vluchten en vind de beste aanbiedingen
  •
  • Gebruik de functie In mijn buurt om gelegenheden in de buurt of bij een specifiek adres te ontdekken
  • Stel al je reisvragen in ons forum

Voor meer manieren om TripAdvisor te gebruiken op je mobiele telefoon of tablet, zie ons overzicht.