Hoe kan ik gebruikmaken van TripAdvisor op mijn telefoon of tablet?

Er zijn veel manieren om TripAdvisor te gebruiken als u niet in de buurt bent van een computer.

• Mobiele website: onze mobiele website is ontworpen voor gebruik op alle typen telefoons met mobiele browsers en bevat de meest populaire gedeeltes van TripAdvisor, waaronder hotels, restaurants, bezienswaardigheden, vluchten en, in bepaalde landen, forums. Ga naar www.tripadvisor.nl met de browser van uw telefoon en u wordt doorgestuurd naar onze mobiele site.
  • Mobiele apps: voor de volgende apparaten kunt ugratis mobiele apps downloaden:
    • Apple iOS versie 5.0 en nieuwer
    • Android versie 4.0 en nieuwer
    • Nokia-smartphones met touchscreen (met de software Symbian Series 60 v5)
    • Windows Phone 7 en 8
    • Kindle Fire 2e en 3e generatie (beschikbaar in de Amazon Appstore)
  • Offline stadsgidsen: TripAdvisor biedt u deze gratis mobiele stadsgids met de restaurants, attracties, hotels en beoordelingen die u leuk vindt. De gegevens zijn opgeslagen in de app zodat deze offline werkt, zonder kosten voor dataroaming! Ondersteunt iOS 5 en nieuwer en Android 2.3 en nieuwer.
  • SeatGuru: toegang tot meer dan 700 stoelindelingen van bijna 100 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd zodat u beste stoel kunt vinden voor uw vlucht. Deze app bevat ook een voortreffelijke zoekfunctie voor vluchten, ondersteund door TripAdvisor Vluchten en realtime meldingen over de vluchtstatus om u te waarschuwen als er annuleringen zijn.

We volgen de verschillende mobiele platforms zeer goed en we proberen onze diensten voor klanten altijd te verbeteren. Houd onze website in de gaten voor nieuwe applicaties!

Opmerking: we doen ons best om ervoor te zorgen dat onze mobiele website goed werkt, maar het is onmogelijk voor ons om elke telefoon in elk land te testen. Heeft u een probleem met een bepaalde telefoon, laat het ons dan weten.