Kan ik widgets gebruiken in mijn e-mails?

Helaas zijn widgets niet compatibel met de meeste e-mailservers. Ze zijn in HTML geschreven en moeten daarom worden verzonden en weergegeven in een server die compatibel is met HTML. Er is ook een JavaScript-element waardoor de widget mogelijk niet wordt weergegeven. Een widget kan bijvoorbeeld wel werken in Gmail maar niet in Outlook.

Raadpleeg onze PDF-gids voor volledige instructies over hoe u TripAdvisor-widgets vindt en gebruikt. Neem contact met ons op als u nog verdere assistentie nodig heeft.