Welke inhoud is beschikbaar voor de website en app-ontwikkelaars via API?

Goedgekeurde gebruikers van de TripAdvisor Content API hebben toegang tot de volgende bedrijfsgegevens voor accommodaties, restaurants en attracties:

• Hotel-, attractie- en restaurantwaarderingen, inclusief de TripAdvisor-classificatie door reizigers
  • Een beoordeling schrijven-link
  • Lijsten met 'De 10 beste' hotels, attracties en restaurants in een bestemming
  • Travellers' Choice- en Certificaat van uitmuntendheid-badge voor toepasselijke hotels, attracties, restaurants en bestemmingen

Meer informatie over de TripAdvisor Content API vindt u op onze Ontwikkelaarsportal..