Welke inhoud is beschikbaar voor partners via widgets met licentie?

1. Gelegenheidswidgets: er is informatie specifiek voor gelegenheden beschikbaar voor vermelde accommodaties, attracties en restaurants. Hieronder kunnen de volgende zaken vallen:
      • TripAdvisor-reizigerswaardering.
      • Gedetailleerde reizigerswaarderingen en aanbevelingen.
      • Recente reizigersbeoordelingen.
      • Reizigersfoto's.

1. Bestemmingswidgets: deze widgets bevatten de hooggewaardeerde hotels, attracties en restaurants op een geselecteerde bestemming. Topaccommodaties worden geselecteerd op basis van de score op de populariteitsindex van TripAdvisor. Gebruikers kunnen vanaf de widget op een pop-up klikken met gedetailleerde informatie over elke gelegenheid, inclusief de volledige recente reizigersbeoordelingen.

Meer informatie over hoe u een partner wordt.