Hoe los ik technische problemen met mijn widget op?

Lees onderstaande tips voor probleemoplossing als uw widget niet meer werkt of niet goed wordt weergegeven:

• Zorg ervoor dat de code niet gewijzigd is. Als u de code gewijzigd heeft, kopieert u de originele code opnieuw van het TripAdvisor Widgetcentrum en plakt u deze, ongewijzigd, op uw webpagina. Wijzigen van de HTML-code kan ervoor zorgen dat de widget niet goed werkt.
  • Zorg ervoor dat u de code in de broncode van uw webpagina plakt en niet op de uiteindelijk weergegeven pagina.
  • Zorg ervoor dat de pagina waarop u de widget plaatst een geldige HTML-code bevat.
  • Controleer alle code om er zeker van te zijn dat de tags gesloten zijn.
  • Zorg ervoor dat er geen regeleindes in de scriptcodes zijn opgenomen.
  • Zorg ervoor dat de widgetcode een ‘div’-tag bevat, gevolgd door een ‘script’-tag.
  • Zorg ervoor dat de script-tag een ‘&lang=’-parameter heeft. Deze parameter kan corrupt raken en omgezet worden in een ‘kleiner dan’-teken.
  • Gratis widgets werken niet op HTTPS-/beveiligde pagina’s.

Raadpleeg onze Insights-handleiding voor volledige instructies over hoe u TripAdvisor-widgets kunt vinden en gebruiken.