Hoe word ik lid?

Als je lid wilt worden, klik je op de link 'Nu registreren!' die bovenaan de meeste TripAdvisor-pagina's staat. Lidmaatschap is gratis en biedt je de mogelijkheid om beoordelingen en foto's te plaatsen, in de forums vragen te stellen en te beantwoorden en je eigen mappen te maken voor het plannen van reizen.

Er zijn twee manieren om een gratis account aan te maken:

• Als je een Facebook-account hebt, kun je een TripAdvisor-account maken met behulp van je inloggegevens voor Facebook. Dit is de snelste en gemakkelijkste manier om lid te worden (en je hoeft geen extra wachtwoord te onthouden). Als je lid wilt worden via Facebook, klik je op de knop 'Log in met Facebook' of op de Facebook-knop. Als je nog niet bent ingelogd op Facebook, moet je inloggen tijdens het registratieproces.
  • Als je geen Facebook-account hebt, kun je een TripAdvisor-account maken door je e-mailadres op te geven en een wachtwoord te kiezen. Je kiest ook een schermnaam of beschrijvende naam en je voert je huidige woonplaats in.

Zodra je een account hebt gemaakt, kun je informatie toevoegen aan je profiel zodat andere leden iets over je te weten kunnen komen. Vergeet niet je reiskaart te vullen met plaatsen waar je bent geweest, waar je nog heen wilt gaan, of die tot je favoriete bestemmingen behoren. We raden je ook aan om je te abonneren op onze persoonlijke wekelijkse nieuwsbrieven.

Als je een bedrijf bezit of beheert, kun je je registreren als eigenaar om je TripAdvisor-bedrijfspagina te claimen.