Wat zijn de regels voor wedstrijden en weggeef-acties van TripAdvisor?

We houden af en toe weggeef-acties en wedstrijden als blijk van waardering voor de vele actieve reizigers in de TripAdvisor-community. Het 'Aanbiedingen'-team stelt de criteria samen voor elke weggeef-actie. Soms is de actie voor oudere gebruikers die niets hebben ontvangen en soms is de actie voor gloednieuwe gebruikers.

Zorg ervoor dat je bent geabonneerd op de nieuwsbrief 'Speciale updates en weggeef-acties' in je Instellingen zodat je in aanmerking kunt komen. Als je in aanmerking komt, ontvang je een e-mail waarin je om je adres wordt gevraagd.

Het duurt 5 tot 6 weken voordat je je artikel ontvangt. Als je het artikel niet binnen twee weken ná de geschatte ontvangsttijd hebt gekregen, neem dan contact met ons op en geef je naam, adres en de dag op waarop je je contactgegevens hebt ingediend.

Je kunt t-shirts en andere leuke TripAdvisor-spullen kopen in onze online winkel.