Waarom worden sommige beoordelingen toegeschreven aan 'Een TripAdvisor-beoordelaar op Facebook'?

In 2008 zijn we begonnen restaurantbeoordelingen te importeren vanaf LocalPicks. We hebben dit gedaan om je zo veel mogelijk informatie te geven over restaurants waarin je geïnteresseerd bent. Hoewel veel van deze beoordelingen een schermnaam van een TripAdvisor-lid bevatten, hebben sommige LocalPicks-gebruikers geen schermnaam gemaakt. Hun beoordelingen verschijnen met de benaming 'Een TripAdvisor-beoordelaar op Facebook'.