Hoe log ik in met Facebook?

Belangrijke tip: zorg dat je in je webbrowser niet op het TripAdvisor- of Facebook-account van iemand anders bent ingelogd voordat je inlogt met Facebook. Let hier vooral op als je een computer deelt (bijvoorbeeld een openbare of gezinscomputer). Anders koppel je misschien de verkeerde accounts!

Je kunt je Facebook-profiel op verschillende manieren aan TripAdvisor koppelen:

• Als je al bent ingelogd op TripAdvisor, kun je op elk moment op de blauwe Facebook-knop klikken. Je vindt deze knop rechtsboven op elke TripAdvisor-pagina.
  • Als je je aanmeldt voor een nieuwe TripAdvisor-account, klik je op Inloggen in de bovenhoek van een willekeurige TripAdvisor-pagina en klik je vervolgens op de knop Log in met Facebook. Als je nog niet bent ingelogd op Facebook moet je je gebruikersnaam en wachtwoord opgeven.

Als je je Facebook- en TripAdvisor-account eenmaal hebt gekoppeld, log je automatisch in/uit op Facebook als je in/uitlogt op TripAdvisor, en omgekeerd.

Lees meer over Facebook delen en Facebook direct personaliseren, of lees hoe je je Facebook- en TripAdvisor-account van elkaar los kunt koppelen.