Helpcentrum

Hoe ziet mijn gedeelde inhoud eruit op Facebook?

Op Facebook verschijnt de inhoud die je op je tijdlijn en op andere Facebook-plaatsen deelt.

Je kunt altijd zelf bepalen wie je activiteiten zien. De eerste keer dat je op TripAdvisor inlogt met Facebook, krijg je het verzoek te kiezen wie je gedeelde activiteiten mogen zien. De standaardinstelling zijn je Facebook-vrienden, maar dat kun je altijd veranderen via je Privacyinstellingen-pagina op Facebook.

 

Was dit artikel nuttig?