Hoe voeg ik een foto toe?

U kunt op een aantal manieren een foto uploaden bij TripAdvisor.

• Een foto toevoegen als onderdeel van een nieuwe beoordeling: gebruik het formulier voor reizigersbeoordelingen om uw nieuwe beoordeling te schrijven. Klik op de knop ‘Een foto toevoegen’ om maximaal 10 foto’s toe te voegen aan de beoordeling.
  • Een foto toevoegen aan een reeds ingediende beoordeling: ga naar de pagina Beoordelingen van uw profiel en klik op de link 'Foto's toevoegen' voor de beoordeling waaraan u een foto wilt toevoegen. U kunt ook een foto toevoegen via de stedenpagina’s op uw eigen profiel die uw bijdragen per stad weergeven (bijv. Jouw Boston, MA, VS).
  • Een foto toevoegen zonder een beoordeling te schrijven: op de TripAdvisor-pagina voor de accommodatie, het restaurant of de attractie waarvoor u een foto wilt toevoegen, klikt u op de knop ‘Foto toevoegen’. Deze knop vindt u net onder de grote foto van het bedrijf en de knop ‘Opslaan’

Als je TripAdvisor bezoekt vanaf een iPad, moet onze app hierop zijn geïnstalleerd om foto’s te kunnen uploaden.

Bekijk onze foto-instructies voor bedrijfsvertegenwoordigers als u de eigenaar bent van een bedrijf of een bedrijf beheert, en foto’s wilt toevoegen aan de TripAdvisor-pagina van uw bedrijf.