Hoe voeg ik een foto toe?

U kunt op een aantal manieren een foto uploaden bij TripAdvisor.

Een foto toevoegen via de desktopwebsite:

• Ga naar de startpagina van TripAdvisor.
  • Klik op de link 'Foto's plaatsen' aan de linkerkant.
  • Upload uw foto's.
  • Voeg een beschrijving en een locatie toe.
  • Klik op 'Foto plaatsen'.

Een foto toevoegen via de mobiele website:

• Tik op het pictogram 'Home'.
  • Tik op het blauwe pluspictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.
  • Voer de naam in van het bedrijf waar u een foto aan wilt toevoegen.
  • Selecteer uw foto's en voeg een beschrijving toe.
  • Tik op 'Verzenden'.

Een foto toevoegen als onderdeel van een nieuwe beoordeling:

• Gebruik het formulier voor reizigersbeoordelingen om uw nieuwe beoordeling te schrijven.
  • Klik op de knop 'Een foto toevoegen' om maximaal 10 foto’s toe te voegen aan uw beoordeling.

Als u TripAdvisor bezoekt vanaf een iPad, moet onze app hierop zijn geïnstalleerd om foto’s te kunnen uploaden.

Klik hier om onze richtlijnen voor foto's te bekijken.

Bekijk onze foto-instructies voor bedrijfsvertegenwoordigers als u de eigenaar bent van een bedrijf of een bedrijf beheert, en u foto's wilt toevoegen aan de TripAdvisor-pagina van uw bedrijf.