Hoe voeg ik een foto toe?

U kunt op een aantal manieren een foto uploaden bij TripAdvisor.

Op de desktopwebsite: ga naar de startpagina en klik op de link 'Foto's plaatsen' aan de linkerkant.

Op de mobiele website: klik op het pictogram 'Home' en vervolgens op het blauwe plusteken rechtsonderin het scherm.

Een foto toevoegen als onderdeel van een nieuwe beoordeling: gebruik het formulier voor reizigersbeoordelingen om uw nieuwe beoordeling te schrijven. Klik op de knop ‘Een foto toevoegen’ om maximaal 10 foto’s toe te voegen aan uw beoordeling.

Als u TripAdvisor bezoekt vanaf een iPad, moet onze app hierop zijn geïnstalleerd om foto’s te kunnen uploaden.

Bekijk onze foto-instructies voor bedrijfsvertegenwoordigers als u de eigenaar bent van een bedrijf of een bedrijf beheert, en u wilt foto's toevoegen aan de TripAdvisor-pagina van uw bedrijf.