Hoe verwijder ik een foto?

Als u een beoordelaar bent en een foto wilt verwijderen die u heeft ingediend, klik dan hier om naar ons formulier voor algemene ondersteuning te gaan.

• Merk je een probleem op met een foto van een ander lid, klik dan op het vlaggetje onderaan de foto en selecteer de reden waarom de foto volgens jou moet worden verwijderd.

Indien u een bedrijf bezit of beheert dat vermeld staat op onze website en u wilt een verouderde of onjuiste foto van uw bedrijf verwijderen, dan moet u eerst vaststellen waar de foto/video vandaan komt:

• Geüpload door het management, inclusief hoofdfoto's: ga naar het Management Center en selecteer het tabblad ‘Uw vermelding beheren’.
  • Gehost op een partnerwebsite (Expedia, Orbitz, etc.): neem rechtstreeks contact op met de betreffende website. Wij kunnen foto’s afkomstig van partnerwebsites niet wijzigen.
  • Ingediend door een reiziger:: als op de foto een tafereel in, nabij of in de omgeving van uw gelegenheid te zien is, kunnen wij deze niet verwijderen. Als op de foto een andere gelegenheid dan die van u te zien is of als deze in strijd is met onze richtlijnen, klik dan onderaan de foto op het vlaggetje en selecteer de reden waarom de foto volgens u moet worden verwijderd.