Wat is de functie ‘Speciaal voor jou’?

De 'Speciaal voor jou'-functie biedt u meer gepersonaliseerde hotelaanbevelingen op basis van uw individuele voorkeuren en de informatie die u hebt bekeken op de website.  Middels de 'Speciaal voor jou'-functie maakt TripAdvisor gebruik van de informatie die u eerder hebt opgezocht en bijdragen die u aan de website hebt geleverd om betere, persoonlijkere resultaten te leveren, zodat u een hotel vindt dat beter aan uw wensen en interesses voldoet.  Hoe meer u de website gebruikt en hoe meer interactie u met de website hebt, des te meer deze zich zal aanpassen aan uw individuele reisvoorkeuren.  De populariteitsindex is nog steeds beschikbaar op TripAdvisor en u kunt wisselen tussen gepersonaliseerde resultaten middels 'Speciaal voor jou' en algemene classificaties van de populariteitsindex.

Hoe kan ik de functie 'Speciaal voor jou' uitschakelen?

U kunt de functie 'Speciaal voor jou' uitschakelen door de volgende stappen te doorlopen:

1. Zoek naar uw naam in de rechterbovenhoek van uw browser en selecteer 'Profiel' in het uitklapmenu.
  2. Aan de linkerkant van de pagina boven de kaart, klikt u op 'Jouw TripAdvisor' en selecteer 'Accountinstellingen.'
  3. Zoek naar de vetgedrukte kop 'Speciaal voor jou', die onderaan de pagina staat en vink het vakje 'Toon hotels die speciaal voor jou zijn geselecteerd' uit.

Zodra u het vakje hebt uitgevinkt, verschijnt het bericht 'Wijzigingen opgeslagen' om de update te bevestigen.

Hoe kan ik hotels sorteren met behulp van de populariteitsindex?

De populariteitsindex van TripAdvisor deelt hotels in op basis van beoordelingen en meningen op TripAdvisor en kijkt daarbij naar de kwaliteit, het aantal en de recentheid.  U kunt hotels sorteren met behulp van de populariteitsindex, door classificatie te selecteren in het menu 'Gesorteerd op'.