Richtlijnen voor nuttige stemmen

Reizigers kunnen op bijzonder nuttige beoordelingen stemmen door te klikken op de knop die onder elke beoordeling staat.

Het aantal nuttige stemmen wordt weergegeven bij iedere beoordeling en in ledenprofielen. Deze stemmen spelen geen rol in onze classificatiealgoritmen.

TripAdvisor verwijdert stemmen die tot een van de volgende scenario's behoren:

• Stemmen van leden die op hun eigen beoordeling stemmen
  • Dubbele stemmen
  • Stemmen van eigenaren die op een beoordeling over hun eigen bedrijf stemmen
  • Stemmen van eigenaren die op een beoordeling over een bedrijf van een concurrent stemmen