Hoe kan ik melden dat mijn hotel is gesloten?

We begrijpen dat sommige gelegenheden om verschillende redenen hun vermelding mogelijk willen verwijderen. We kunnen accommodatievermeldingen echter alleen verwijderen als de accommodatie permanent gesloten is. Dit komt omdat wij allesomvattende reisinformatie willen verstrekken.

Als uw accommodatie permanent gesloten is, meld dit dan aan onze redacteurs door middel van de volgende stappen.

• Log in op uw Management Center.
  • Selecteer 'Vermelding beheren' in de balk bovenaan en klik op 'Naam en beschrijving'.
  • Klik op 'Ondersteuning voor vermeldingen' in het linkermenu.
  • Klik op 'Sluiting melden' en voeg een opmerking toe.
  • Klik nogmaals op 'Sluiting melden' om uw verzoek in te dienen.

Onze redacteurs proberen deze wijziging te verifiëren door uw officiële website, aanwezigheid op social media en online reisbureaus te bekijken. Indien de sluiting niet kan worden bevestigd, dan wordt uw aanvraag wellicht niet geaccepteerd. We brengen u binnen 5 werkdagen hiervan op de hoogte.