Hoe kan ik melden dat mijn hotel is gesloten?

We begrijpen dat sommige gelegenheden om verschillende redenen hun vermelding mogelijk willen verwijderen. We kunnen een vermelding echter alleen verwijderen als de gelegenheid permanent gesloten is. Dit komt omdat wij allesomvattende reisinformatie willen verstrekken.

Als uw accommodatie permanent gesloten is, meld dit dan aan onze redacteurs door middel van de volgende stappen:

1. Klik op de link ‘Uw bedrijf en account’ in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Beweeg uw muis in het Management Center over het tabblad 'Profiel' bovenin de navigatiebalk en selecteer 'Bedrijfsgegevens bijwerken' in het uitklapmenu.
  3. Klik op de blauwe link 'Uw vermelding sluiten' en vul de verplichte gegevens in.

Onze redacteurs zullen deze wijziging proberen te verifiëren door uw officiële website of aanwezigheid op sociale media te bekijken. Indien de sluiting niet kan worden bevestigd, kan uw aanvraag wellicht niet worden geaccepteerd.