Hoe kan ik een managementreactie bewerken of verwijderen?

Het is helaas niet mogelijk om een managementreactie te bewerken. U kunt echter wel een reactie verwijderen en deze vervangen door een nieuwe. Een managementreactie verwijderen:

1. Log in bij het Management Center
  2. Klik onder het tabblad 'Beoordelingen’ in het hoofdmenu op 'Reageren op beoordelingen'
  3. Selecteer de beoordeling met de managementreactie die u wilt verwijderen
  4. Klik onder ‘Reactie geplaatst’ op ‘Reactie verwijderen’ of op het prullenbakpictogram

Let op: de managementreactie die u selecteert, wordt onmiddellijk verwijderd. Wellicht wilt u eerst de tekst kopiëren en opslaan voordat u op het prullenbakpictogram klikt. Zodra de reactie is verwijderd, kunt u een nieuwe plaatsen.