Hoe bekijk ik mijn facturen en betalingen van TripAdvisor?

U kunt facturen en uw betaalgeschiedenis eenvoudig online bekijken en afdrukken via het Management Center. Het is belangrijk om te weten dat alleen de bedrijfsvermeldingseigenaren van een gelegenheid toegang hebben tot facturen en factuurgegevens. Als u de bedrijfsvermeldingseigenaar bent voor uw gelegenheid, volg dan de onderstaande stappen om aan de slag te gaan:

1. Ga naar tripadvisor.nl/Owners en log in op het Management Center.
  2. Selecteer uw gelegenheid.
  3. Beweeg de muis over het menu 'Help en instellingen' bovenaan de pagina en klik op 'Facturering en betalingen'.
  4. Als u een vorige factuur wilt bekijken of afdrukken, klikt u op de blauwe link onder de kolom 'Factuurnummer'.

Voor tips over het bijwerken van uw betaalgegevens gaat u naar TripAdvisor Insights