Hoe kan ik facturen van Bedrijfsvermeldingen bekijken?

U kunt de facturen van uw Bedrijfsvermelding eenvoudig online bekijken en afdrukken via het Management Center. Het is belangrijk om te weten dat alleen bedrijfsvermeldingseigenaren toegang hebben tot facturen en factuurgegevens. Als u de bedrijfsvermeldingseigenaar bent voor uw gelegenheid, volg dan de onderstaande stappen om aan de slag te gaan:

1. Ga naar tripadvisor.nl/Owners en log in op het Management Center.
  2. Selecteer uw gelegenheid.
  3. Beweeg de muis over het menu 'Producten' bovenaan de pagina. Klik op 'Accountinstellingen' onder 'Bedrijfsvermeldingen'.
  4. Om vorige facturen te bekijken en/of af te drukken, klikt u op de blauwe link onder de kolom ‘Factuurnummer’.