Hvorfor mottar jeg ikke e-postsvar?

Vi signerer e-postene våre for korrespondanse digitalt. Hvis du bruker en Microsoft e-posttjeneste (som for eksempel Hotmail, Outlook eller Office365) og du videresender e-post til en annen e-posttjeneste (som for eksempel Yahoo, Facebook eller Gmail), kan svarene våre bli skadet under videresending på en måte som gjør at de ikke blir levert. Dette er et kjent problem som Microsoft aktivt arbeider med å løse. I mellomtiden, kan du sjekke den gamle innboksen eller kontakte oss direkte fra den nye e-postadressen din.