Hva er Trip Lists?

Trip Lists er samlinger av de beste (eller verste) stedene, aktivitetene og ting du kan gjøre som våre medlemmer har opplevd på reisene sine. Du kan anse dem som våre medlemmers personlige anbefalinger av hva du kan gjøre på en perfekt dag eller weekend på det stedet du ønsker å besøke.

Den enkleste måten å finne Trip Lists på nettstedet på, er å skrive inn navnet på et sted eller en forretning i søkeboksen øverst på startsiden vår og klikke Søk. Deretter klikker du Trip Lists i boksen Begrens søk. Så enkelt er det!

Hvis du vil vite mer om hvordan du oppretter og redigerer Trip Lists, kan du se instruksjonene våre.
Husk at Trip Lists må inneholde minst tre elementer for å bli publisert, og innholdet må følge våre retningslinjer.