Søk i hjelpesenteret

Retningslinjer for Trip List

TripAdvisor Support -

Meningene som uttrykkes i Trip Lists, er TripAdvisor-medlemmenes og ikke fra TripAdvisor LLC. Vi forbeholder oss retten til å fjerne en hvilken som helst Trip List uten forvarsel. Innholdet i Trip List må være:

• Familievennlig - Det må ikke forekomme upassende språk eller bilder.
  • Originalt - Det må ikke inneholde betraktelig sitert materiell fra andre kilder, inkludert (men ikke begrenset til) nettsteder, e-postkorrespondanse, andre anmeldelser osv. Du kan ikke legge ut andres kontaktinformasjon eller navnet på andre medlemmer.
  • Individuelt fra en reisendes perspektiv - Trip Lists er for reisende, av reisende. De må ikke skrives av eiere eller ledelsen fremstilt som reisende. Medlemmer som er tilknyttet en forretning eller et sted som diskuteres i en Trip List, må tilkjennegi dette. Medlemmer skal ikke utgi seg for å være del av TripAdvisor-staben. Visningsnavn og publisert innhold skal ikke inneholde noe som antyder at du jobber for TripAdvisor.
  • ?
  • Unikt og uavhengig - Medlemmer kan opprette så mange uavhengige Trip Lists som de ønsker, men vi fjerner alle Trip Lists vi mener er kopier eller søppelpost.
  • Relevant for andre reisende - Trip Lists skal inneholde reiseorientert materiale. Irrelevant innhold vil bli fjernet.
  • Ikke-kommersielt - Trip Lists skal ikke på noen måte inneholde markedsføring av egne interesser. Vi tillater koblinger til sider utenfor TripAdvisor, men vi kan bare opprettholde dette tilbudet hvis det ikke misbrukes. Vi forbeholder oss retten til å fjerne en URL-adresse uansett årsak.
  • Skrevet på engelskIngen HTML-tagger og ingen overdreven bruk av STORE BOKSTAVER, slang eller typografiske symboler.
  • Alderskrav - Ingen anmeldelser av barn under 13 år.