Hvordan oppretter og redigerer jeg Trip Lists?

Klikk på kategorien Contributions i profilen din, og velg Trip Lists. Her kan du vise dine Recent Trip Lists, sjekke statusen og redigere eller slette dem.

Slik oppretter du en ny Trip List:

1. Klikk knappen Opprett en Trip List i Recent Trip Lists.
  2. Fyll ut oversiktsdelen.
  3. Klikk Continue to step 2 for å føre opp steder, attraksjoner og ting å gjøre. Legg til beskrivelser for å hjelpe leserne dine!
  4. Som prikken over i-en kan du velge kategorier som din Trip List faller inn under, hvilke personer som kan være interesserte i å lese listen din, og eventuelle tider på året listen gjelder for. Du kan også merke din Trip List, slik at den blir enklere å finne.
  5. Ikke glem å publisere din Trip List! Når du har publisert en Trip List, blir den værende på nettstedet vårt for evig og alltid. Upubliserte Trip Lists derimot, utløper tre uker fra datoen de ble opprettet.

Hvis du vil redigere en eksisterende Trip List, klikker du ganske enkelt Rediger fra Recent Trip Lists. Hvis du trenger å reorganisere elementene i listen, bruker du pilene for opp og ned.

Du kan dessverre ikke legge til dine egne bilder i en Trip List, men noen Trip Lists kan imidlertid vise bilder fra det tilhørende stedets oppføringsside på TripAdvisor.