Hvordan rapporterer jeg en upassende reiseartikkel?

Den gode nyheten er at du kan redigere den selv! Du kan behandle reiseartikler, og det er enkelt å endre innhold. Vi håper at du tar initiativet til å fjerne eller redigere innhold som du syns er støtende.

Hvis du bare vil rapportere upassende eller støtende innhold, kan du også klikke Rapporter upassende innhold nederst i artikkelen. Vi evaluerer hver innsending individuelt. Vi leser alt du sender til oss, men vi kan dessverre ikke sende personlige svar angående rapporteringer av upassende innhold.