Hvordan finner jeg en reiseartikkel?

TripAdvisor-reiseartikler er fine kilder for bakgrunnsinformasjon og svar på vanlige spørsmål. Du finner reiseartikler for et bestemt reisemål gjennom oversiktssiden.

Hvis du for eksempel vil finne en reiseartikkel om nabolag i London:

1. Skriv inn London i søkefeltet øverst på hjemmesiden vår. Klikk på Oversikt over London.
  2. Bla nedover til emner om London fra fellesskapet vårt og klikk på Vis alle reiseartikler.