Hjelpesenter

Hva skjer hvis to personer forsøker å redigere en side samtidig?

Hvis du klikker for å redigere en side når et annet medlem redigerer siden, vil du motta en melding som ber deg om å komme tilbake senere. Du vil se den nyeste versjonen av siden før du legger til innholdet ditt. Mens du redigerer en side, kan ikke andre gjøre sine endringer på siden, så lagre arbeidet ditt når du er ferdig!


Var denne artikkelen nyttig?