Hvordan retter jeg en feil i en reiseartikkel?

Hvis du gjør en feil mens du redigerer en reiseartikkel, er det lett å rette den. Vi lagrer alle tidligere versjoner av reiseartiklene for enkel sammenligning.

Slik går du tilbake til en tidligere versjon av artikkelen:
  • Gå tilbake til redigeringsskjermen til artikkelen ved å klikke Rediger denne siden.
  • I Version History kan du se alle versjoner av den aktuelle siden. Du kan til og med se forskjellene mellom to versjoner ved å velge dem og klikke Compare selected.
  • Finn versjonen som du vil at skal vises i stedet for den nåværende versjonen, og klikk Rollback.