Kan dere hjelpe meg med å komme i kontakt med et annet medlem?

Hvis du ønsker å kontakte et annet medlem direkte, kan du sende vedkommende en melding.

Våre personvernbestemmelser tillater oss ikke å utlevere personopplysninger til andre, som fullt navn eller e-postadresse, enten de er medlemmer eller ikke.

Merk: Hvis du logger på TripAdvisor ved å bruke e-postadressen og passordet fra Facebook, kan ditt fulle navn være synlig for Facebook-vennene dine når de besøker TripAdvisor.