Hjelpesenter

Hvordan blokkere kontoer på TripAdvisor

Blokkering er en funksjon som hjelper deg å kontrollere hvordan du samhandler med andre kontoer på TripAdvisor. Denne funksjonen hjelper brukere med å begrense bestemte kontoer fra å følge dem, sende direktemeldinger eller å dele innhold.

Hvordan blokkere en bestemt konto

  • Gå til profilsiden til kontoen som skal blokkeres.
  • Klikk på menyikonet «…» ved siden av brukerens navn.
  • Klikk på «Blokker bruker».
  • Klikk så «Blokker» på bekreftelsessiden.

Noen viktige ting å vite om det å blokkere kontoer

  • Kontoene du har blokkert kan ikke følge deg, og du kan ikke følge en konto som du har blokkert.
  • Ved å blokkere en konto du for øyeblikket følger, vil du automatisk slutte å følge denne kontoen (og de vil slutte å følge deg). Hvis du bestemmer deg for å oppheve blokkeringen av denne kontoen, må du følge kontoen på nytt.
  • Blokkerte kontoer mottar ikke et varsel som forteller vedkommende om at kontoen deres har blitt blokkert. Men hvis en blokkert konto forsøker å følge deg, sende deg en direktemelding eller dele innhold fra deg, vil vedkommende bli varslet om at handlingen ikke kan gjennomføres.
  • Du vil ikke motta varsler fra kontoer du har blokkert.

Viktig: TripAdvisor er et offentlig forum hvor man legger ut og deler innhold eksternt. Blokkering av en bruker kommer ikke til å deaktivere muligheten til vedkommende til å se det offentlige innholdet ditt eller den offentlige profilsiden din, men innholdet ditt vil ikke vises i reiseportalen til vedkommende

Var denne artikkelen nyttig?