Hvordan sender jeg en melding?

Meldinger er en flott måte å starte en direkte samtale med et annet medlem på. For øyeblikket er det kun medlemmer som ser nettstedet på en vanlig datamaskin som har muligheten til å skrive meldinger.

Slik sender du en melding til et medlem når du ser på anmeldelsen til vedkommende:

1. Klikk på medlemmets visningsnavn ved siden av anmeldelsen.
  2. Trykk på Send melding som vises i vinduet som kommer opp.

Du kan også sende noen en melding fra profilsiden deres. Klikk på koblingen Send melding som du finner til høyre på siden.

Merk: meldinger  aktiveres automatisk når du oppretter en TripAdvisor-konto. Hvis du ikke ser Send melding på profilsiden, har medlemmet deaktivert meldingsfunksjonen.