Hvordan gjør jeg endringer eller fjerner merker fra reisekartet mitt?

Det er enkelt å fjerne et merke fra reisekartet ditt eller endre kategorien.

Slik endrer eller fjerner du et avmerket område på kartet ditt:
  1. Klikk på merket du vil fjerne. Du må kanskje dobbeltklikke på kartet for å zoome inn.
  2. Et vindu vises med navnet på det avmerkede området, og ikoner indikerer om området er Har besøkt, Vil besøke eller Favoritt.
  3. Klikk på ikonet ved siden av Har besøkt, Vil besøke eller Favoritt for å fjerne merket. Vinduet vil forsvinne og merket vil fjernes.
  4. Hvis du vil endre kategorien på et avmerket område, slå på den ønskede merketypen og slå av alle merketyper som ikke gjelder.

Hvis du vil lære hvordan du legger til merker, klikk her.