Hvordan gjør jeg endringer eller fjerner merker fra reisekartet mitt?

Det er enkelt å fjerne et merke fra reisekartet ditt eller endre kategorien.

Slik endrer eller fjerner du et avmerket område på kartet ditt:

• Klikk på merket du vil fjerne. Du må kanskje dobbeltklikke på kartet for å zoome inn.
  • Et vindu vises med navnet på det avmerkede området, og ikoner indikerer om området er Har besøkt, Vil besøke eller Favoritt.
  • Klikk på ikonet ved siden av Har besøkt, Vil besøke eller Favoritt for å fjerne merket. Vinduet vil forsvinne og merket vil fjernes.
  • Hvis du vil endre kategorien på et avmerket område, slå på den ønskede merketypen og slå av alle merketyper som ikke gjelder.