Hva er TripAdvisors reisekart?

Reisekartet vårt er en interaktiv måte å dele steder du har besøkt, med venner og familie. Plasser forskjellige typer merker på kartet ditt for å markere byer du har vært i, vil besøke eller elsker.

Du kan merke storbyer, byer, noen nasjonalparker og øyer. Vi beklager, men du kan ikke merke land, stater, øygrupper eller andre større områder.

Det er tre måter å legge til merker på kartet ditt:

• Søk etter bynavn i søkeboksen over kartet
  • Merk av byer i listen over populære byer ved siden av kartet
  • Dobbeltklikk for å zoome inn på kartet og klikk deretter på et område i nærheten av byen du vil legge til.

Koble sammen Facebook- og TripAdvisor-kontoene dine for å se hvor Facebook-vennene dine har vært!