Kan TripAdvisor foreslå hva jeg bør gjøre på en reise?

Vi kan, og det kan også hundrevis av TripAdvisor-medlemmer som har reist rundt om i verden og som liker å dele opplevelsene sine! Det er mange ressurser som kan hjelpe deg med å lære mer om et nytt reisemål:

• Oversiktssiden har en meny med nyttige koblinger, som flyreiser, hoteller og spesialtilbud. For å komme deg dit må du skrive inn navnet på en by i søkefeltet øverst på hvilken som helst TripAdvisor-side, og klikke Søk-knappen. Oversiktssiden er den første koblingen i søkeresultatet.
  • I forumene våre kan du finne reisende som deg, i tillegg til TripAdvisors reisemålseksperter som ikke bare kan gi deg tips om hvordan du finner de beste stedene å bo, men også tips fra innsiden om disse fantastiske restaurantene og attraksjonene utenfor allfarvei som du ikke må gå glipp av.
  • Sørg for å sjekke reiseforumet og reiseguidene for oppdaterte innlegg fra nylige besøkende.
  • Mange reisemål dekkes også i den gratis Byguider-appen som fungerer i frakoblet modus. Den er full av tips fra innsiden som er tilgjengelig for nedlasting.