Hvordan kommer jeg i gang med å bruke TripAdvisor til å undersøke alt om reisen?

• Hvis du er usikker på hvor du har lyst til å reise og du leter etter inspirasjon, kan du se på TripAdvisors vinnere av Travelers' Choice-prisen: de beste hotellene, restaurantene og reisemålene i verden ifølge millioner av reisende på TripAdvisor.
  • Hvis du vet reisemålet og du må finne hoteller, restauranter og ting å gjøre når du kommer dit, angir du reisemålet i søkefeltet øverst på siden og går til oversiktssiden, som skal være det første søkeresultatet.
  • Hvis du ønsker informasjon om et bestemt hotell, en restaurant eller en attraksjon, skriver du inn navnet i søkefeltet øverst på siden. Finn oppføringen du leter etter, og bla deretter gjennom anmeldelser og bilder fra reisende på TripAdvisor.
  • Hvis du har et mer spesifikt spørsmål, kan du stille spørsmål i forumene. Du kan også se hva vennene dine på Facebook har anmeldt ved å logge på TripAdvisor med påloggingsinformasjonen fra Facebook.