Hvordan søker jeg på TripAdvisor?

Vi kan hjelpe deg med å finne det du leter etter på nettstedet vårt, uansett om du leter etter en by, et bestemt overnattingssted, noe i forumene, en restaurant i nærheten av hotellet ditt eller noe annet.

Det er to hovedmåter for å søke på TripAdvisor:
  • Du finner boksen for generelt søk på toppen av hjemmesiden vår. Resultatene fra et generelt søk inkluderer TripAdvisor-siden til en forretning eller et reisemål som inneholder nøkkelordene dine, i tillegg til sitater fra anmeldelser og diskusjoner på forumene som også matcher søkekriteriene dine.

Hvis du leter etter en bestemt anmeldelse eller foruminnlegg, rull ned til delen av søkeresultatet som heter Anmeldelse- og synspunktresultater.

• Bruk boksen Planlegg den perfekte reisen nær toppen av hjemmesiden vår for å søke etter og raskt finne overnattingssteder, flyvninger, restauranter, ting å gjøre, cruise og forum. Her kan du velge spesifikke innsjekkings- og utsjekkingsdatoer for oppholdet.

Hvis du vil ha et mer tilpasset resultat, kan du begrense søket ved kun å inkludere bestemte typer overnattingssteder: hoteller, B&B/vertshus, temaovernatting eller ferieutleier.

Bruk tilleggsfiltrene på venstre side for å begrense søket etter prisnivå, vurderinger fra reisende, hotellklasse, fasilitetstype, stedstype og nabolag i større byer.