Hva er en vurdering?

En vurdering er en hurtig og enkel måte du kan dele dine erfaringer med overnattingssteder, restauranter eller attraksjoner på med andre reisende. Vurderinger måles på en skala fra én til fem bobler, hvor fem er best.

Vurder nye steder, endre vurderinger eller legg til en skriftlig anmeldelse til en vurdering når som helst fra vurderingssiden din.

Du kan også vurdere nye steder gjennom TripAdvisor-appen for Facebook.

Vurderingene dine blir brukt til å informere lesere om inntrykkene TripAdvisor-medlemmene har av overnattingsstedet, restauranten eller attraksjonen du har vurdert. Samlede vurderinger vises øverst på hver reisemålside, og individuelle vurderinger vises ved siden av hver anmeldelse. Den samlede boblerangeringen som vises på TripAdvisor, reflekterer sammenfatningen av alle boblerangeringene for et bestemt sted. Vurderingene forblir på nettsteder vårt for alltid.