Hva er TripAdvisor-flyreiser?

TripAdvisor-flyreiser er en morsom, gratis måte å finne ut mer om flyreisealternativene dine på! Selv om vi ikke er et bestillingsnettsted eller et reisebyrå, lar vi deg søke etter de beste tilbudene og deretter avgjøre hvor du vil bestille flyreisen.

Slik leter du etter flyreiser:

1. Skriv inn reisespesifikasjonene, som avreise-/ankomstby og datoer, på søkesiden for flyreiser.
  2. Derfra søker vi verdens beste reisekilder for å gi deg et stort utvalg av flyreisealternativer og rimelige billettpriser i én integrert visning.
  3. Deretter velger du hvilket nettsted du vil bruke for å bestille reisen.
  4. Du kan angi preferansene dine for flytider, stopp, flyselskaper, fly m.m. ved hjelp av filtrene på venstre side av Flyreiser-siden.
  5. Bruke gebyrkalkulatoren: Hvor mye vil flyreisen koste med to innsjekkede kolli? Beregn en cirkapris for reisen ved å legge inn faktorer som gebyrer for innsjekket bagasje og tjenester om bord. Beregn avslagene også, ved å ta med bonusprogrammet!

For å gjøre letingen etter flyreiser enda enklere, kan du se på disse ressursene:

• SeatGuru har store mengder informasjon og anbefalinger for å hjelpe deg med å velge det perfekte setet for flyturen. Ikke bli sittende i et sete som ikke kan legges bakover, på seks timers lang flytur!
  • Vårt Flyreiseforum er et kjempefint sted for å stille spørsmål og starte samtaler med andre reisende.