Hvor mye koster bagasjeavgiften på min flyreise?

Bruk Kalkulator for flyselskapsavgifter for å beregne avgiftene for flyreisen din! Kalkulator for flyselskapsavgifter tar hensyn til faktorer som bagasjeavgift, tjenester om bord, kredittkortgebyr og rabatter fra bonusprogrammet for å gi deg en grundig kostnadsberegning. Denne beregningen er basert på den viten vi har om gebyrer for hver bestillingskilde og flyoperatør.

Slik bruker du Kalkulator for flyselskapsavgifter:

1. Søk etter flyreiser som normalt.
  2. På listen over flyreiser som vises etter at du klikker Søk, se etter en boks merket med Kalkulator for flyselskapsavgifter.
  3. Velg antall kolli du sjekker inn.
  4. Klikk Avanserte alternativer for å beregne kostnaden på andre tjenester om bord, i tillegg til rabatter fra bonusprogrammet.
  5. Avgiftene vil vises i nærheten av billettprisen for hver flyreise.

Vær oppmerksom på at selv om vi beregner avgiftene, vil mange avgifter ikke bli fastsatt før innsjekking - f.eks. bagasjeavgift - og det er flyoperatøren som innhenter disse.

Kalkulator for flyselskapsavgifter er ikke tilgjengelig i alle områder.

Du kan slå av avgiftskalkulatoren fra boksen Kalkulator for flyselskapsavgifter.